Skip links

Chip lezen

Wat houd chip lezen in?

Onze service is bedoeld voor eigenaren van huisdieren die hun huisdier zijn kwijtgeraakt. Het is belangrijk om te weten dat het verplicht is om honden en katten te laten chippen en registreren.

Met onze chip lezen service kunnen wij snel en eenvoudig de chip van uw huisdier uitlezen. Dit stelt ons in staat om de contactgegevens van de eigenaar te achterhalen en zo het huisdier snel terug te brengen naar zijn of haar thuis. Onze ervaren medewerkers weten hoe ze met huisdieren moeten omgaan. Zo zorgen ze ervoor dat uw huisdier comfortabel en veilig wordt behandeld.

Onze chip lezen service is beschikbaar voor zowel particulieren als dierenartsen en andere professionals in de dierenindustrie. Wij hebben de nieuwste technologie en apparatuur om snel en efficiënt de chip van uw huisdier uit te lezen. Bovendien geven wij graag advies over hoe u ervoor kunt zorgen dat uw huisdier altijd up-to-date is met de registratiegegevens.

Met onze chip lezen service zorgen wij ervoor dat huisdieren snel worden herenigd met hun eigenaar. Neem vandaag contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen bij het terugvinden van uw huisdier.

Neem contact op
🐶 Om iedereen te kunnen helpen maken wij gebruik van cookies!
Home
Account
Cart
Search