Skip links

Dieren taxi

Wat doet de dieren taxi?

De Dierenwelzijn Zeeland Dierentaxi is een service die speciaal is ontworpen voor mensen die hun huisdieren niet zelf kunnen vervoeren. Wij bieden een veilige en betrouwbare manier om uw huisdier naar de dierenarts, trimsalon of andere afspraken te brengen.

Onze Dierentaxi wordt bestuurd door ervaren en getrainde chauffeurs die gespecialiseerd zijn in het veilig vervoeren van huisdieren. We beschikken over speciale voertuigen die zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen om uw huisdier comfortabel te vervoeren. Onze Dierentaxi is geschikt voor alle soorten huisdieren, van kleine katten en honden tot grote honden en zelfs paarden.

Onze service is beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven en we bieden zowel enkele ritten als regelmatige transportdiensten aan. Wij zorgen ervoor dat uw huisdier veilig en comfortabel wordt vervoerd en op tijd op de plaats van bestemming aankomt.

Met onze Dierentaxi hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer van uw huisdier. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen!

Neem contact op
🐶 Om iedereen te kunnen helpen maken wij gebruik van cookies!
Home
Account
Cart
Search