Skip links

Dierenambulance

Waar kunt u ons voor inschakelen?

Wij leveren 24 uur per dag, 7 dagen per week eerste hulp aan zieke en gewonde huisdieren en inheemse dieren binnen ons werkgebied, bestaande uit Walcheren, Noord- & Zuid-Beveland en Zeeuws Vlaanderen.

Ook voor overleden huisdieren wordt uitgereden. Eenmaal opgehaald, proberen wij direct de eigenaar te achterhalen, zodat deze nog afscheid kan nemen.

Wij assisteren gemeenten, woningbouwverenigingen en hulpdiensten, zoals politie, brandweer, LID, boa’s en deurwaarders. Is er een melding waarbij een dier betrokken is, kunnen zij onze expertise inroepen.

Wanneer een gezond dier voor overlast zorgt, kunnen wij het dier in sommige gevallen verplaatsen voor u. Hier zitten echter kosten aan verbonden.

Wij verzorgen tegen vergoeding vervoer voor u wanneer u met uw huisdier naar bijvoorbeeld de dierenarts, pension e.d. moet en zelf geen vervoer heeft. Wij halen u met uw dier (of eventueel alleen het dier) op van huis, kunnen assisteren bij het vervoerklaar maken van uw dier, wij rijden naar de dierenarts en brengen nadien u en uw huisdier weer naar huis.

Wij hebben tevens mogelijkheden om vangkooien te plaatsen voor niet-benaderbare, wilde of verwilderde dieren. Wij voeren hierin het TNR-beleid.
Een vangkooi lenen kan tegen een borg, maar er zal eerst een situatieschets gemaakt moeten worden.

Neem contact op
🐶 Om iedereen te kunnen helpen maken wij gebruik van cookies!
Home
Account
Cart
Search