Skip links

Contact

Contact

Heeft u vragen? Een klacht? Vertel het ons en vul onderstaand formulier in en we komen zo snel mogelijk met een reactie. Voor dieren in nood verwijzen we naar ons telefoonnummer : 06-48421717

Post adres

Postbus 155,

4380 AD Vlissingen

Telefoon

Stuur ons een bericht!

  Veelgestelde vragen

  We begrijpen dat het welzijn van dieren voor veel mensen een belangrijk onderwerp is, en daarom hebben we deze FAQ samengesteld om u te helpen bij het vinden van de informatie die u zoekt. Zit uw vraag er niet tussen, stuur ons dan een berichtje! We zijn er om te helpen.

  Ja, voor de dierenvoedselbank van Dierenwelzijn Walcheren kunt u altijd voer en dierbenodigdheden doneren. Bel even voor een afspraak met 06-14457500.

  Dit kunt u melden bij ons. Belangrijk is dan wel dat u de plek waar het dier ligt zo nauwkeurig mogelijk kunt doorgeven. Let hierbij op het eerstvolgende kilometerpaaltje. Wij gaan na of het dier zich in het gebied bevindt waar wij rijden. Maar het kan zijn dat we u naar een andere dierenambulance verwijzen.

  U kunt uw vermiste huisdieren opgeven bij organisaties die tot doel hebben vermiste huisdieren weer te verenigen met hun eigenaar. Melding vermiste en gevonden dieren: Amivedi Walcheren: 088-0064682 Betreft het honden, dan kunt u bellen met 06-48421717 en verzoeken om het vang- en zoekteam van Dierenwelzijn Walcheren in te zetten(kosten €50,00) Ook kunnen wij u helpen met inzet van hondenzoekteam THON. Betreft het katten, dan kunt u de volgende stappen ondernemen, na melding maken bij Amivedi. 1. Maak posters/flyers en verspreid deze in jouw buurt (kan gratis bij het aanmaken van een profiel op amivedi.nl) 2. Zet de (vuile) kattenbak buiten 3. Informeer buren en bekenden om mee uit te kijken 4. Ga bij schemer door de wijk lopen en roep uw kat. Luister goed bij schuurtjes in de buurt. 5. Rammel met voer of snoepjes, iets wat de kat gewend is.

  🐶 Om iedereen te kunnen helpen maken wij gebruik van cookies!