Skip links

TNR- Zwerfkatten

Wat houd TNR in?

Onze TNR (Trap-Neuter-Return) service is gericht op het verminderen van het aantal zwerfkatten en het verbeteren van hun welzijn. TNR is een humane methode om zwerfkatten te beheren, waarbij katten worden gevangen, gesteriliseerd of gecastreerd en daarna teruggebracht naar hun oorspronkelijke leefgebied.

Onze TNR service is beschikbaar voor particulieren en gemeenten die te maken hebben met overlast van zwerfkatten. Wij hebben een ervaren team van professionals die op een humane manier katten kunnen vangen en steriliseren of castreren. Na de ingreep worden de katten teruggebracht naar hun oorspronkelijke leefgebied, waar ze worden verzorgd en gemonitord door onze medewerkers.

Door het toepassen van TNR wordt het aantal zwerfkatten op een effectieve manier verminderd en wordt de leefomgeving van de katten verbeterd. Bovendien worden overlast en gezondheidsproblemen veroorzaakt door kattenpoep verminderd, wat de algemene hygiëne in de omgeving verbetert.

Met onze TNR service zorgen wij voor een humane en duurzame oplossing voor het probleem van zwerfkatten. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen bij het beheren van de populatie van zwerfkatten in uw omgeving.

Neem contact op
🐶 Om iedereen te kunnen helpen maken wij gebruik van cookies!