Skip links

Bob en Marley

Bob en Marley

Wij willen jullie graag voorstellen aan twee geweldige katten die dringend een liefdevol thuis nodig hebben: Bob en Marley. Deze twee schattige katers zijn echt speciaal, en wij zulllen je vertellen waarom ze perfecte metgezellen zijn voor jou en je gezin.

Laten we beginnen met Bob. Bob is een charmante kater met een prachtige zwart-witte vacht. Zijn grote, expressieve ogen zijn gevuld met nieuwsgierigheid en genegenheid. Bob heeft een rustige persoonlijkheid en is altijd in voor een knuffelsessie op de bank. Hij is heel speels, vooral als het aankomt op het achtervolgen van speelgoedmuisjes en het jagen op laserpuntjes. Bob zal je zeker vermaken met zijn capriolen, en zijn kalme aard zorgt ervoor dat hij een geweldige metgezel is voor ontspannen avonden op de bank.

En dan hebben we Marley, een mooie kater met een prachtige witte vacht en subtiele oranje vlekken. Marley is een echte knuffelaar. Hij houdt ervan om dicht bij je te zijn en je te overladen met kopjes en liefde. Zijn speelse karakter zorgt ervoor dat hij altijd klaar staat voor avonturen en speeltijd. Marley zal je huis vullen met positieve energie en zijn charmante persoonlijkheid zal je hart stelen.

Wat deze twee katten extra bijzonder maakt, is hun sterke band met elkaar. Ze zijn als twee handen op één buik en vinden troost en plezier in elkaars gezelschap. Als je Bob en Marley adopteert, krijg je niet één, maar twee trouwe vrienden voor het leven.

Geboortedatum : +/- 12 december 2020
Geslacht : Beiden katers

Leave a comment

🐶 Om iedereen te kunnen helpen maken wij gebruik van cookies!
Home
Account
Cart
Search